Laila Den Haag - Scheveningen

Bij Restaurant Laila kunt u culinair genieten van onze uitgebreide menukaart en heerlijke dagspecialiteiten. Voor ieder wat wils!
De menukaart
Adres

Badhuisweg 1, 2587 CA Den Haag Scheveningen

Navigeer met Google Maps
Telefoon
070 743 27 38
E-mail
denhaag@laila.nl

Openingstijden

Ma-Di-Wo-Do
12.00 – 00.00 uur

Vrijdag / Zaterdag
10.00 – 00.00 uur

Zondag
10.00 – 00.00 uur

🅿️ Parkeren

🚗Om je bezoek zo makkelijk mogelijk te maken, adviseren we je om in een van de onderstaande parkeergarages te parkeren.

▶︎APCOA PARKING – Nieuwe Parklaan 248, Den Haag (1 min. loop afstand)

▶︎APCOA PARKING – Gevers Deynootplein 189, Den Haag (4 min. loop afstand)

▶︎APCOA PARKING – Zwolsestraat 426, Den Haag (8 min. loop afstand)

▶︎INTERPARKING BOULEVARD – Strandweg 179, Den Haag (7 min. loop afstand)

▶︎Op straat
Zone 2266 max 2 uren parkeren
Zone 2100 max 1 uur parkeren

Turks restaurant Den Haag & Scheveningen

Hou je van goed eten, een prettige sfeer en wil je een ruime keuze zien op de menukaart? Vind je bovendien gezond en eerlijk eten belangrijk? Dan kun je ons Turks restaurant Scheveningen zeker een bezoekje brengen. Verse groente, fruit en zuivelproducten worden in onze gerechten volop verwerkt. Voor eten van de grill, zoals lamsvlees maar ook zee- en zoetwatervis of gegrilde groenten met naar keuze pasta, bulgur, friet of rijst ben je in ons prachtige Turks restaurant Den Haag helemaal op de juiste plaats. De traditionele Turkse kookkunst is veelzijdig, verantwoord en vooral lekker. Heel erg lekker. Wil je echt genieten van een goede maaltijd, rustig en op je gemak in een mooie ambiance? Dan ga je natuurlijk gelijk naar Laila, het beste Turkse restaurant Scheveningen in Den Haag. Wij bieden je een comfortabel ingericht restaurant, een luxueus lounge gedeelte en voldoende capaciteit om ook groepen perfect te accommoderen. In de nabijgelegen parkeergarages staat jouw auto veilig en is er altijd een plekje vrij. Bij Laila hebben we ruime openingstijden, dus ook overdag kun je bij ons terecht voor een heerlijk ontbijt of een gevarieerde lunch.

Wat is er zo bijzonder aan Laila?

Vaste gasten en bezoekers van Laila kunnen je antwoord geven op de vraag waarom je beter gelijk bij het beste Turkse restaurant Scheveningen kunt komen eten. Want we begrijpen heel goed dat je, vooral als je mensen mee uitneemt, zeker wilt zijn van een geslaagde avond. Bij onze mooie vestiging in de beste badplaats van Nederland zijn we dan ook blij met onze gasten. Gastvrijheid is in onze cultuur bijzonder belangrijk en een gewaardeerde eigenschap. Dat merk je gelijk bij binnenkomst in ons prachtige Turks restaurant Scheveningen. Met restaurant Laila in Scheveningen heeft de regio den Haag er dan ook een culinaire topper bij. Wil jij ook die echte Turkse sfeer en gerechten proeven? Die gastvrijheid ondervinden waarvoor Turkije zo internationaal bekend staat? Dat kan nu, in Scheveningen – Den Haag, op een prachtige locatie. Maar we hebben nog meer te bieden, want ook qua muziek en vermaak zetten we ons Turks restaurant Scheveningen op de uitgaanskaart.

Genieten doe je samen bij dit turks restaurant in Den Haag Scheveningen

In de Turkse eetcultuur is samen genieten de standaard. Daarom zorgen wij, het Laila team en management dat al onze gasten een prettige en onbezorgde tijd hebben. Het eten voldoet aan de hoogste normen en ook voor vegetariërs hebben we een uitgebreide keuze in gerechten. Wil je een echte lounge ervaring en een volle en rijk gevulde tafel? Met onze verschillende Mezze geniet je altijd. Deze populaire Turkse hapjes zijn een lust voor het oog en bijzonder smakelijk. Er zijn in Laila warme en koude Mezze verkrijgbaar. Afgewisseld met salades, zuivel en fruit vormen ze een ervaring op zich, zodat alle fijnproevers aan hun trekken komen. Wil je graag dineren, loungen en ultiem genieten en kies je daarbij voor het Beste Turkse Restaurant Scheveningen?
Wij hebben dan nog maar één ding te zeggen: Hoş geldiniz, je bent welkom!

Laila Utrecht

Proostwetering 80N
3543 AJ Utrecht
Tel: 030 307 5759
E-mail: utrecht@laila.nl

Laila Rotterdam

Charloisse Hoofd 47
3087 CA Rotterdam

Tel: 010 840 9480
E-mail: 
rotterdam@laila.nl

Laila Den Haag

Badhuisweg 1
2587 CA Den Haag 
Tel: 070 743 27 38
E-mail: denhaag@laila.nl

Mecnun Lounge

Charloisse Hoofd 28
3087 CA Rotterdam
Tel: 010 844 5390
E-mail: mecnun@laila.nl