Laila Utrecht

Bij Restaurant Laila kunt u culinair genieten van onze uitgebreide menukaart en heerlijke dagspecialiteiten. Voor ieder wat wils!
De menukaart
Adres
Proostwetering 80N
3543 AJ Utrecht
Navigeer met Google Maps
Telefoon
030 307 5759
E-mail
utrecht@laila.nl

Laila Kids🥳
Zowel jij als je kleintje genieten?

Kom langs bij Laila Utrecht! Elkedag openbuffet ontbijt! Terwijl jij geniet van heerlijk eten in een gloednieuw interieur kan je kleintje naar hartenlust spelen in de speelruimte van 250m2!

Openingstijden

Ma-Di-Wo-Do
09.00 – 23.00 uur

Vrijdag  en Zaterdag
09.00 – 23.00 uur

Zondag
09.00 – 23.00 uur

Turks restaurant Utrecht

Ben je in Utrecht en heb je echt zin in een goede maaltijd en een gezellig avondje uit? Hou je bovendien van verse visgerechten en sla je een lekker grillgerecht ook niet af? Dan is Turks uiteten voor jou een prima keuze.

In het beste Turkse Restaurant Utrecht Laila verwennen we onze gasten dan ook graag.

Ons mooi ingerichte restaurant bestaat uit een ruim eetgedeelte en een intieme lounge waar je nagenietend van jouw heerlijke maaltijd nog even echt kunt relaxen. Wist je dat de meeste bezoekers van Laila langer dan twee uur bij ons blijven en wil je weten hoe dat komt?Gevarieerd, smaakvol en met zorg bereid.

We willen jou dan ook graag kennis laten maken met de authentieke gerechten en de gezellige sfeer in het beste Turkse restaurant van Utrecht.

Een medewerker van Restaurant Laila Utrecht spreken? Bel ons.
Telefoonnummer: 030 307 5759

Een voorproefje uit ons menu

In onze moderne keuken worden de gerechten met zorg bereid en dat proef je dan ook echt. Je kunt bij ons kiezen uit een keur van voor- hoofd en nagerechten. Ben je gesteld op een gezonde en gebalanceerde maaltijd? Smaakvol bereide schotels met een keur van verse ingrediënten? In ons moderne restaurant kun je kiezen uit verschillende groentegerechten en vindt je een ruime selectie aan verse salades. De Turkse keuken voorziet in iedereens smaak en voorkeur. Wil je vast weten wat er bij het beste Turkse restaurant in Utrecht op de menukaart staat? Alle gerechten zijn van hoge kwaliteit en we gebruiken voor onze maaltijden uitsluitend verse producten en specerijen.

Ontbijt, lunch, diner en lounge in Utrecht

In Turkije kennen we drie hoofdmaaltijden en tijdens het eten genieten we altijd. Voor een lekker ontbijt, een heerlijke lunch of een goed diner ben je dan ook altijd welkom. Ook tussen de middag kun bij ons heerlijk Turks uiteten. Wil je weten wat uitgaan bij Turks restaurant Utrecht nu juist zo bijzonder maakt? Uiteraard is de smaak van het eten belangrijk. De volle smaak van de gerechten is voor de luxueuze Turkse kookkunst een traditie. Daarbij is de opmaak van Turkse gerechten altijd kleurrijk en verzorgd. De koks in ons Turks restaurant besteden aandacht aan de salades en garneringen. De opmaak van de schotels en de combinaties van groenten, vis en vlees zijn dan ook oogstrelend.

Variatie en smaak, ook vegetarisch

In onze cultuur is het gezelschap waarmee we de maaltijd gebruiken net zo belangrijk als het eten zelf. Genieten doe je samen, in een comfortabele en mooie omgeving zoals Laila in Utrecht. Onze kaart biedt dan ook een variatie aan gerechten, zodat iedereen iets lekkers kan uitzoeken. Eet jij, of iemand in jouw gezelschap liever geen vlees of vis? Op onze uitgebreide kaart vindt je ook verschillende vegetarische gerechten. Gevarieerd, smaakvol en met zorg bereid. We willen jou dan ook graag kennis laten maken met de authentieke gerechten en de gezellige sfeer in het beste Turkse restaurant Utrecht of bezoek onze Turkse restaurant in Rotterdam.

Daarom willen we jou nog graag één ding zeggen: Hoş geldiniz, je bent welkom.

Laila Utrecht

Proostwetering 80N
3543 AJ Utrecht
Tel: 030 307 5759
E-mail: utrecht@laila.nl

Laila Rotterdam

Charloisse Hoofd 47
3087 CA Rotterdam

Tel: 010 840 9480
E-mail: 
rotterdam@laila.nl

Laila Den Haag

Badhuisweg 1
2587 CA Den Haag 
Tel: 070 743 27 38
E-mail: denhaag@laila.nl

Mecnun Lounge

Charloisse Hoofd 28
3087 CA Rotterdam
Tel: 010 844 5390
E-mail: mecnun@laila.nl